ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το Thesskitchen.com με το παρόν κείμενο γνωστοποιεί τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. H χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας προϋποθέτει την ανάγνωση, κατανόηση και συμφωνία του χρήστη. Σε περίπτωση που δε συμφωνεί με τους όρους της ιστοσελίδας όπως αυτοί αναγράφονται παρακάτω καλείται να μην χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της σελίδας.

1. Το Thesskitchen.com είναι αλληλεπιδραστικός ιστότοπος ο οποίος αντλεί πληροφορίες από τους επισκέπτες και τους συνδρομητές του. Ως συνδρομητής ορίζεται ο χρήστης που έχει δημιουργήσει λογαριασμό στην ιστοσελίδα.

2. Οι συνδρομητές είναι υπεύθυνοι για την προστασία του ονόματος χρήστη (username) καθώς και του προσωπικού τους κωδικού (password).

3. Το Thesskitchen.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας για τους χρήστες/συνδρομητές. Σε τέτοια περίπτωση θα αναρτηθεί μήνυμα σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας για την ενημέρωση των χρηστών/συνδρομητών.

4. Το Thesskitchen.com δε φέρει καμιά ευθύνη σε περίπτωση βλάβης του εξοπλισμού του χρήστη/συνδρομητή που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση στον ιστότοπο.

5. Το Thesskitchen.com δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία δύναται να παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη/χρήση οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους και σελίδες, οι οποίοι και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

6. Απαγορεύονται ρητά δημοσιεύσεις ή οποιασδήποτε άλλης μορφής εκπομπές υλικού/περιεχομένου που παραβιάζουν τα δικαιώματα άλλων ή έχουν χαρακτήρα ρατσιστικό, απειλητικό, υβριστικό, πρόστυχο, άσεμνο, ανίερο ή παράνομο. Το Thesskitchen.com διατηρεί το δικαίωμα τερματισμού του λογαριασμού του χρήστη σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ηθελημένα ή αθέλητα εμπίπτει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες .

7. Απαγορεύεται η δημοσίευση υλικού, συνδέσμων ή/και οποιασδήποτε μορφής ανταγωνιστικών ιστοσελίδων, περιοδικών, φωτογραφιών. εταιριών χωρίς την έγγραφη άδεια των ιδιοκτητών της παρούσας ιστοσελίδας.

8. Το Thesskitchen.com περιλαμβάνει υλικό (όπως βίντεο, φωτογραφίες) που προστατεύεται από νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η μετατροπή, αλλαγή, διασκευή, πώληση, έκδοση, εκπομπή, εμπορική εκμετάλλευση του. Επιτρέπεται, εφόσον αυτό είναι δυνατό, το “κατέβασμα” (download) υλικού ή μέρους αυτού για προσωπική χρήση. Σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται η γραπτή άδεια από τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας. Ο χρήστης/συνδρομητής δεν αποκτά σε καμία περίπτωση ιδιοκτησιακό δικαίωμα σε αυτό το υλικό.

9. Το Thesskitchen.com δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση εκμετάλλευσης υλικού πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων από χρήστη/συνδρομητή. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά το χρήστη/συνδρομητή.

10. Το Thesskitchen.com δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που προέρχονται από τη χρήση του ιστότοπου ή των υπηρεσιών του. Το Thesskitchen.com είναι μόνο παροχέας περιεχομένου.

11. Το Thesskitchen.com έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να παρακολουθεί τα σχόλια και τις αναρτήσεις των χρηστών προκειμένου να διαπιστώσει εάν τα τα αποστελλόμενα στοιχεία είναι συμβατά με τους όρους χρήσης του παρόντος κειμένου, τη νομοθεσία και τις θέσεις δικαστηρίων και κυβερνήσεων. Οι διαχειριστές του Thesskitchen.com έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν, να αρνηθούν να δημοσιευτεί υλικό ή και να διαγραφεί εάν παραβιάζει τους όρους του παρόντος κειμένου.

12. Το Thesskitchen.com έχει το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να διακόψει τη δημοσίευση πληροφοριών στην ιστοσελίδα.

13. Ο χρήστης του Thesskitchen.com έχει την υποχρέωση να συμμορφωθεί με βάση τα προαναφερθέντα και να μην προκαλεί στην ιστοσελίδα και τους συνεργάτες της νομικές διαμάχες.

14. Το Thesskitchen.com και το λογότυπο αποτελούν copyright των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας. Όσα λογότυπα, σήματα ή άλλο υλικό εμφανίζεται στην ιστοσελίδα είναι copyright των νομίμων κατόχων τους.

15. Το Thesskitchen.com δεν είναι υπεύθυνο για τη συμπεριφορά των χρηστών/συνδρομητών του και δε φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του χρήστη με τους κανονισμούς ή τη νομοθεσία του κράτους. Παρόλα αυτά δεσμεύεται να παρέχει στις αρχές οποιαδήποτε πληροφορία απαιτηθεί.

16. Αυτή η συμφωνία και κάθε όρος του Thesskitchen.com, ο οποίος καθιερώθηκε από το site στο παρόν κείμενο αντικαθιστά κάθε προηγούμενο όρο και τον καλύπτει σε κάθε σημείο. Συμπληρωματικές διατάξεις και όροι μπορούν να δημοσιεύονται σε οποιοδήποτε σημείο του Thesskitchen.com.

17. Με την εγγραφή του, ο χρήστης αποδέχεται ρητά όλους τους όρους του παρόντος και των συμπληρωματικών προς αυτό κειμένων και προχωρεί στη χρήση του Thesskitchen.com σύμφωνα με αυτούς.

18. Το Thesskitchen.com έχει τη δυνατότητα να διαγράψει ή να αποκλείσει ένα λογαριασμό χρήστη αν θεωρεί ότι παραβαίνει την πολιτική χρήσης του site ή αν εντοπίσει κατά τη δραστηριότητά του στο site τακτικές που δυσχεραίνουν το έργο των εργαζόμενων και των ιδιοκτητών (πχ. spamming) χωρίς έγγραφη προειδοποίηση.

19. Σε περίπτωση διαγωνισμού, εάν είστε ο νικητής και μόνο τότε θα σας ζητηθούν επιπλέον προσωπικά στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο. Αυτά τα στοιχεία τα μοιραζόμαστε με την εταιρία διανομής αποκλειστικά για την αποστολή των δώρων στα στοιχεία που θα μας υποδείξετε και δεν αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του Thesskitchen.com.

0 0 vote
Αξιολόγηση Άρθρου
Εγγραφή
Ειδοποίηση
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll Up
Share via
Copy link
Powered by Social Snap